Maler i Århus

Med 22 års erfaring og stort fokus på kundernes tilfredshed er Malerfirmaet Dueholm det oplagte valg, når du skal have udført et stykke malerarbejde i Århus eller omegn. Alle medarbejdere er professionelle og ved, hvordan de udfører et godt stykke arbejde og samtidig forstyrrer dig og din hverdag mindst muligt.

Malerafdeling i Aarhus

Står du over for et malerprojekt i Aarhus, og søger du i den forbindelse en maler i Aarhus, der kan hjælpe med dit projekt?

Så er du kommet til det rette sted. Malerfirmaet Dueholm udfører malerarbejde i Aarhus og omegn for erhvervs- og privatkunder. Vores primære lager og værksted ligger i Risskov, og det var også her, at firmaet blev grundlagt. Vi har derfor et stort kendskab til Aarhus og omegn.

Ring på telefon 86 17 77 54 og få et uforpligtende tilbud på en maler i Århus.

Malermester i Århus med mange kompetencer

Hos Malerfirmaet Dueholm kan vi hjælpe med mange forskellige maleropgaver. Vores dygtige malere i Aarhus har alle et højt fagligt niveau, og de har stor ekspertise inden for bl.a.:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Forsikringsskader
  • Flyttelejligheder
  • Dekorationsarbejde
  • Rådgivning og farveplanlægning

Kvalitetsbevidst maler i Aarhus

Hos Malerfirmaet Dueholm er vi meget kvalitetsbevidste, og vores malere i Århus anvender derfor kun de bedste produkter, der alle er miljømærket. Derudover er vi medlem af Danske Malermestre, der er din garanti for, at dit malerarbejde bliver udført korrekt. Så hvis du søger en malermester i Aarhus, der leverer et professionelt arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid, så kontakt Malerfirmaet Dueholm.

Bestil en maler i Århus her!

Ønsker du at bestille en malermester i Århus til dit malerprojekt, er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Dueholm. Vi kan kontaktes på telefon 86 17 77 54 eller på jo@chim-dueholm.dk. Malerfirmaet Dueholm er din lokale malermester i Aarhus.