FÅ EN KOMPETENT OG ERFAREN SAMARBEJDSPARTNER

Malerarbejde for erhverv

Giv os et kald, hvis I har brug en samarbejdspartner til jeres næste malerprojekt. Vi har 30 års erfaring i rygsækken, og er klar til at hjælpe jer.

SKAL VI KLARE MALERARBEJDET FOR JER?

Nybyggeri

Hos Malerfirmaet Dueholm laver vi alt malerarbejde indenfor projekthuse, boligblokke, indkøbscentre, værkstedsbygninger, butikslokaler, produktionshaller m.m. Vi har 30 års erfaring, og I kan trygt regne med os, når vi udfører malerarbejde for jeres nye erhvervsprojekt.

Vi har mange års erfaring indenfor malerarbejde for erhverv, og vi ved hvilke krav, vi skal opfylde. Derfor er vi klar til at hjælpe jer helt i mål med jeres nye lokaler, produktionshaller eller projekthuse. Det vigtigste for os er, at vores kunder er fuldt tilfredse med det arbejde, vi leverer.

Så står I med nye lokaler, huse eller haller, der skal have svinget en malerpensel, kan I regne med Malerfirmaet Dueholm som jeres kompetente og erfarne samarbejdspartner.

Renovering

Trænger jeres ejendom til at få svinget malerpenslen? Så står vi klar til at hjælpe som jeres erfarne samarbejdspartner. Vi har lavet alt malerarbejde indenfor renovering af hotel og restauration, byfornyelsesopgaver, renovering af fredede bygninger, butikskæde m.m.

Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, og vores malere levere altid et arbejde med en flot finish. Med godt malerarbejde sørger vi for at tilføje prikken over i’et i jeres renovering. Det visuelle udtryk siger meget om jeres virksomhed – både for medarbejdere og kunder. Derfor kan I regne med os, når I skal have flot stuk i butikslokalet, rolige farver på kontoret eller overholdt kravene til renovering af en fredet bygninger.

Mangler I en maler til jeres renoveringsprojekt af en erhvervsbygning, så giv os et kald.

Forsikringsskader

Har jeres erhvervsejendom været ramt af brandskade, vandskade, stormskade eller lignende? Malerfirmaet Dueholm har mange års erfaring i udbedring af skader. Vi malerbehandler efter alle former for skade.

I kan trygt regne med os, som jeres kompetente og erfarne samarbejdspartnere. Vi klarer malerarbejdet, så I bekymringsfrit kan koncentrere jer om at drive jeres virksomhed eller forening.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få udbedret skaderne, og I kan komme tilbage til virksomhedens hverdag.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Flyttelejligheder

Udlejer eller lejer I lejligheder eller lejemål til erhverv, så kender I proceduren. Der skal males ved fraflytning, inden de nye lejere kan flytte ind. Med Malerfirmaet Dueholm som samarbejdspartner får I kompetente og erfarne malere, der altid levere et skarpt stykke arbejde, der lever op til alle kriterierne. Vi sætter en dyd i flot finish, og der skal ikke være en finger at sætte på vores arbejde.

Vi sørger for at male lejemålene, så I har én bekymring mindre at tænke på. Gør det nemt for jeres virksomhed og vælg en fast samarbejdspartner.

Vi maler lejemål for erhverv i det meste af Østjylland – Fra Risskov til Højbjerg og Aarhus C til Skanderborg. Giv os et kald, så laver vi en aftale.

Dekorationsarbejde

Skal jeres erhvervsejendom skille sig ud? Måske drømmer I om stuk i butikslokalet eller tapetsering på kontoret? Hos Malerfirmaet Dueholm har vi mange års erfaring med dekorationsarbejde. Vi hjælper jer med at sætte prikken over i’et, så netop jeres virksomhed skiller sig ud.

Vi udfører alle former for dekorationsarbejde, f.eks. tapetsering, fotostater, stuk, forgyldning, marmorering, ådring m.m. Derudover har vi erfarne og kompetente malere, der er klar med gode råd om farve- og materialevalg.

Har I en dekorationsopgave, så tag endelig fat i os. Vi står klar med unikke løsninger og gode råd til jeres dekorationsarbejde.

Rådgivning og farveplanlægning

Står I overfor en istandsættelse eller indflytning i nye lokaler, men har brug for rådgivning om behandlingstyper samt farve- og materialevalg? Så allier jer med Malerfirmaet Dueholm og vores dygtige, erfarne malere. Vi har 30 års erfaring, og har derfor stiftet bekendtskab med mange forskellige opgaver.

Vi kommer gerne ud og hjælper med gode råd, før vi går i gang med at svinge malerpenslen. Med vores mangeårige erfaring og professionelle tilgang til malerarbejde har vi de bedste forudsætninger for at råde og vejlede dig bedst muligt i dit næste malerprojekt.

Mangler du en kompetent sparrings- og samarbejdspartner, så kontakt os endelig.