VI HJÆLPER DIG I MÅL

Malerarbejde for private

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud på dit kommende malerprojekt, eller har brug for rådgivning fra et professionelt og erfarent malerfirma.

VI ER KLAR TIL AT SVINGE MALERPENSLEN

Nybyggeri

Er du ved at bygge nyt? Og har du brug for en kompetent og erfaren maler til at udføre malerarbejdet i dit nye hjem? Så er vi i Malerfirmaet Dueholm en oplagt samarbejdspartner på din opgave.

Med over 30 års erfaring er vi klar til at hjælpe dig i mål med dit malerarbejde i din nyopførte bolig. Vi laver alt malerarbejde indenfor arkitekttegnede villaer, typehuse, boligblokke, værkstedsbygninger m.m.

Så står du med et nybyg, der skal have en god gang maling? Så lad os svinge penslen og hjælpe dig med dit malerarbejde. Vi sørger for flot finish, skarpe kanter og ikke mindst professionelt udført arbejde.

Renovering

Er du i fuld gang med renoveringen af din bolig? Malerfirmaet Dueholm hjælper dig gerne med at komme i mål med dine ønsker for det færdige resultat. Vi hjælper dig med farvevalg, opsætning af filt samt malerarbejde af både vægge, karme og fodlister. Har du brug for en sparringspartner gennem processen? Så står vi også klar!

Vi sikrer dig en professionel finish, som er prikken over i’et på din store renovering. Vi hjælper med at give din nuværende bolig nyt liv med lækre farver, skarpe kanter og kompetent malerarbejde. Vi har lavet alt malerarbejde indenfor renovering af parcelhuse og lejligheder.

Skal vi være din samarbejdspartner på dit renoveringsprojekt? Vi er klar til at hjælpe.

Forsikringsskader

Har din bolig været udsat for en skade, som I skal have udbedret? Så hjælper vi jer med at malerbehandle overfladerne efter reparationen, så jeres overflader er så gode som nye. Vi stiller selvfølgelig med vores professionelle malere, som sikrer et flot og effektivt malerarbejde samt en skarp finish.

Vi malerbehandler efter alle former for skader, så uanset om du har har brug for en maler efter en brandskade, vandskade, stormskade eller et helt fjerde skade, så står vi klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde. Tøv ikke med at give os et kald eller send os en besked, så er vi klar til at hjælpe dig.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Flyttelejligheder

Er du på vej videre til din næste bolig, men mangler at få afsluttet istandsættelsen af den bolig, du fraflytter? Så kan vi hos Malerfirmaet Dueholm hjælpe dig. Vi istandsætter nemlig lejligheder og huse for dig som fraflytter. På den måde er du sikret en flot, nymalet og istandsat lejlighed eller hus ved flytning. Vi gør det ordentligt første gang, så du ikke skal betale for udbedringer efter flyttesyn.

Vi kommer gerne ud som din maler i Aarhus, Skanderborg og omegn. Og med vores 30 års erfaring kan du være sikker på, at vi kommer i mål med opgaven hurtigt, effektivt og med en flot finish.

Så skal vi hjælpe dig med maling af din lejlighed eller istandsættelse?

Dekorationsarbejde

Nogle gange er det de lækre detaljer, der lige giver det ekstra til en renovering eller istandsættelse af en bolig, og som får kvaliteten bragt et niveau op. Om der er tale om modige farvevalg, en flot stuk eller en gennemtænkt tapetseret væg, så hjælper vi dig med at gøre din bolig til noget unikt.

Vi udfører alle former for dekorationsarbejde, f.eks. tapetsering, fotostater, stuk, forgyldning, marmorering, ådring m.m. Og vi hjælper dig også med rådgivning til de bedste løsninger for dekorationsarbejdet. Vi sørger for, at din bolig kommer til at shine med flot og professionelt dekorationsarbejde efter dine ønsker.

Så har du brug for en samarbejdspartner til istandsættelsen af din bolig? En partner, der har fuldstændig styr på dekorationsarbejdet? Så tag fat i os fra Malerfirmaet Dueholm. Med 30 års erfaring har vi rygsækken fyldt med gode råd og kreative løsninger.

Rådgivning og farveplanlægning

Har du drømme for, hvordan din bolig skal se ud, men mangler noget rådgivning, der gør dig sikker i at tage de rigtige valg? Så kan vi hjælpe dig. For hos Malerfirmaet Dueholm har vi, med vores mangeårige erfaring og professionelle tilgang til malerarbejde, de bedste forudsætninger for at råde og vejlede dig bedst muligt i dit næste malerprojekt.

Før dit malerprojekt starter kommer vi gerne ud og hjælper med gode råd angående behandlingstyper og farvevalg. Så tøv ikke med at kontakt os, hvis du mangler sparring på dine overvejelser, inden du er tryg ved, at vi svinger med malerpenslen.