NYBYGGERI, RENOVERING ELLER FORSIKRINGSSKADE?

Malermester i Åbyhøj

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud på dit kommende malerprojekt, eller har brug for rådgivning fra et professionelt og erfarent malerfirma.

VI KLARER DIT MALERPROJEKT I ÅBYHØJ

Maler i Åbyhøj med 30 års erfaring

Malerfirmaet Dueholm med erfarne og kompetente malere udfører malerarbejde i hele Åbyhøj. Vi rykker ud til alle former for malerprojekter, uanset om det er et mindre dekorationsarbejde eller den helt store renovering. Vi gør brug af kvalitetsmaling fra Jotun til alt vores malerarbejde, så du ved, at du får et smukt og holdbart resultat, når vi har været forbi dig.

Malerarbejde til nybyggeri i Åbyhøj

Er du i gang med at få bygget dit nye hjem, står vores erfarne malere klar til at hjælpe dig med at male din nye bolig, så den er klar til indflytning. Vi har erfaring med både udvendigt og indvendigt malerarbejde i alt fra arkitekttegnede villaer og typehuse til store boligblokke og kontormiljøer – så uanset størrelsen på opgaven er vi klar til at tage hånd om den.

At få bygget sit nye hjem er en stor ting – derfor har vi altid en tæt dialog med vores kunder om malerarbejdet og hjælper gerne med rådgivning samt farveplanlægning, så du trygt kan vælge os som din samarbejdspartner.

Malerarbejde i forbindelse med renovering

Skal du i gang med at renovere din bolig, så lad os stå for malerarbejdet. Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Uanset om du blot skal have renoveret dit køkken, eller om det drejer sig om hele boligen, står vores erfarne malere klar til at svinge penslerne og hjælpe dig med dit renoveringsprojekt.

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestre. Det giver dig en garanti for, at det malerarbejde vi udfører, lever op til dansk lovgivning. Læs mere om Danske Malermestre, og hvad det betyder for dig.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Maler ved forsikringsskade

Har dit hjem været udsat for en skade, står vores erfarne malere klar til at rykke ud til dig. Vores malere kører i hele Åbyhøj til både mindre og større skader såsom brandskader, vandskader, stormskader m.fl.

Vi gør vores ypperste for, at du ikke vil kunne se, at der tidligere har været en skade på din bolig, når vi har været forbi dig. Du trygt kan vælge os til at klare malerbehandlingen af forsikringsskaden, så du kan få dit hjem tilbage.

Istandsættelse ved flytning

Skal du snart flytte og søger du et malerfirma, som kan klare istandsættelsen af din nuværende bolig efter flytningen, så står vores kompetente og erfarne malere klar til at rykke ud og svinge malerullen i hele Åbyhøj.

Vi ved, at du kan have mange ting i hovedet, når du står i en flytning. Vi vil derfor gerne hjælpe dig ved at tage os af én af disse bekymringer. Vi tilbyder både at male din fraflyttede bolig samt at gøre din nye bolig indflytningsklar. Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder, så du ikke skal bekymre dig om malerarbejdet i forbindelse med din flytning.

Kontakt os allerede i dag, for et tilbud på en maler i Åbyhøj

Står du og mangler en maler? Så er du velkommen til at ringe på 8617 7754 / mobil: +45 2540 5500 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.