VI HJÆLPER DIG VIDERE

Malermester i Brabrand

Skal du have udført malerarbejde i Brabrand? Så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. Vi har 30 års erfaring, og gør altid vores ypperste for at opfylde dine ønsker.

30 ÅRS ERFARING I RYGSÆKKEN

Din professionelle maler i Brabrand og omegn

Skal vi hjælpe dig med dit næste malerprojekt? Malerfirmaet Dueholm er et professionelt malerfirma i Brabrand med mange års erfaring og kompetente malermestre, som kan løse alle former for maleropgaver. For at kunne levere det bedste malerresultat bruger vi maling i høj kvalitet fra Jotun, som giver et smukt resultat og er holdbart i mange år.

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsområder.

Malerarbejde af nybyggeri – udført af erfarent malerfirma

Skal du snart flytte ind i dit nye hjem? Så lad os stå for malerarbejdet både udvendigt og indvendigt. Vi ved, at det er en stor ting at flytte, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med at gøre dit nye hjem klar til indflytning. Vi har altid en tæt dialog med vores kunder, hvor vi gerne står til rådighed med rådgivning om alt fra farvevalg til dekoreringsarbejde, så dit nye hjem bliver ligesom, du har drømt om.

Vi har erfaring med mange forskellige former for nybyggeri – alt fra arkitekttegnede huse, typehuse til indkøbscentre, kontormiljøer og mange flere i hele Brabrand, Stavtrup og Tilst. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os om jeres nybyggeriprojekt, så kommer vi gerne og svinger malerpenslen.

Brug for en maler i Brabrand til et renoveringsprojekt?

Er du i gang med en renovering af din bolig, og søger du en malermester i Brabrand eller omegn? – Så kan vi hjælpe dig. Vi mener, at en renovering skal gøres ordentlig første gang, og derfor har vi kompetente og faglærte medarbejdere med mange års malererfaring, som kan hjælpe dig til at få det bedste resultat.

Vi har erfaring med renoveringer indenfor hotel- og restaurationsbranchen, byfornyelsesopgaver, renovering af ældre parcelhuse, renovering af fredede bygninger og meget mere. Så uanset renoveringens størrelse er vi klar til at rykke ud til dit projekt.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Malerbehandling af forsikringsskade

Har uheldet ramt, og er din bolig eller ejendom blevet udsat for en skade, hvor din forsikring er involveret. Så står vi klar til at hjælpe med malerbehandlingen. Når vores maler i Brabrand har været hos dig, vil man aldrig kunne se, at der tidligere har været en skade, så du kan trygt vælge os, hvis uheldet skulle være ude.

Uanset om din bolig har været udsat for en brandskade, vandskade, stormskade eller noget helt fjerde, står vores erfarne malere klar til at udbedre skaden.

Malet i forbindelse med flytning?

Skal du flytte i ny bolig, og orker du ikke at male din nuværende bolig, så frygt ej – vi står klar til at hjælpe dig! Vi ved, at male ikke er alles hobby, men den er vores, og med dygtige malere med mange års erfaring er en opgave aldrig for lille eller for stor til os.

Har du også brug for, at vi klarer malerarbejdet for din nye bolig, er vi ikke blege for at sige ja til dette heller. Vi udfører dekorationsarbejde f.eks. tapetsering, fotostater, stuk, forgyldning, marmorering og meget mere, så du kan flytte direkte ind, og ikke skal bekymre dig om manglende malerarbejde i din nye bolig. Har du brug for rådgivning, så er vi også klar, uanset om det gælder et kreativt farvevalg eller et praktisk materialevalg.

Vores malere kører ud i hele Brabrand, Stavtrup, Tilst og omegn.

Kontakt os allerede i dag for et tilbud på en maler i Brabrand

Skal vi hjælpe dig? Så er du velkommen til at ringe på 8617 7754 / mobil: +45 2540 5500 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre om dit malerprojekt.