FÅ UDFØRT MALERARBEJDE I HELE HØJBJERG OG OMEGN

Malermester i Højbjerg

Vi udfører alle typer af maleropgaver i Højbjerg og omegn. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dit malerprojekt.

KOMPETENTE MEDARBEJDERE OG 30 ÅRS ERFARING

Professionel maler i Højbjerg og omegn

Står du og mangler en maler i Højbjerg eller omegn? Så er du kommet til det rette sted! Vores malere har erfaring med mange forskellige maleropgaver: alt fra nybyggerier og renoveringer til forsikringsskader og detaljeret dekorationsarbejde. Vi har et tæt samarbejde med Jotun, som leverer maling i høj kvalitet med lang holdbarhed, så du altid kan regne med et smukt resultat, når vi har været forbi dig.

Vores malere kører i hele Højbjerg samt Viby, Tranbjerg og Hasselager.

Malerfirma i Højbjerg til nybyggeri

Vores malere har mange års erfaring med maling af nybyggede boliger – både indendørs og udendørs.
At få bygget sit nye hjem kan være en stor mundfuld, og derfor står vi klar til at hjælpe dig, så dit nye hjem bliver lige som du drømmer om. Vi tilbyder rådgivning samt farveplanlægning og er altid i tæt dialog med alle vores kunder, så du er med i alle de beslutninger, der er i forbindelse med maling af din nye bolig.

Vi har erfaring med alle størrelser af nybyggeri lige fra arkitekttegnede villaer til store boligblokke og produktionshaller – derfor er ingen maleropgave for lille eller for stor til os.

I gang med et renoveringsprojekt?

Har du planer om eller er du allerede i gang med en renovering af din bolig, så står Malerfirmaet Dueholm klar til at hjælpe dig med malerarbejdet. Vi har altid en tæt dialog med vores kunder om det ønskede malerprojekt, så det færdige resultat bliver, som du ønsker. Har du brug for rådgivning, så står vi klar med mere end 30 års erfaring i rygsækken.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Malerarbejde til forsikringsskader

Vi udbedrer forsikringsskader i Højbjerg og omegn. Har uheldet derfor ramt, kan du trygt tage kontakt til os. Vi rykker ud hurtigst muligt og udbedrer skaden, så du kan få hverdagen tilbage. Vi bestræber os på, at man ikke vil kunne se, at der tidligere har været en skade, når vi har været forbi dit hjem. Vores malere har tidligere erfaring med udbedring af brandskader, vandskader, stormskader og meget mere.

Står du og skal flytte?

Vi hjælper dig med malerarbejdet i forbindelse med din flytning. Vi ved, at det at male ikke er alles hobby – men det er vores! Så skal din bolig males inden overdragelse, står vi klar til at rykke ud til dig, uanset om du befinder dig i Højbjerg, Viby, Tranbjerg eller Hasselager.

Ønsker du også, at din nye bolig er nymalet, inden du flytter ind, kan vi også hjælpe med det. Vi hjælper derudover også gerne med rådgivning og farveplanlægning, så din nye bolig bliver præcis, som du ønsker.

Kontakt os i dag for et tilbud på en maler i Højbjerg

Du er velkommen til at ringe på 8617 7754 / mobil: +45 2540 5500 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.