SLIP FOR BESVÆRET OG LAD OS VÆRE DIN:

Malermester i Risskov

Skal du have udført malerarbejde? Vælg Malerfirmaet Dueholm som din kompetente og erfarne samarbejdspartner, så du slipper for al besværet.

VI SKRÆDDERSYER EN LØSNING TIL DIT PROJEKT

Maler i Risskov og omegn

Malerfirma i Risskov – professionelt malerfirma med mange års erfaring og høje standarder. Vi udfører alle former for malerarbejde – læs mere nedenfor om vores arbejdsområder og se, hvad vi kan hjælpe dig med! Vi har et tæt samarbejde med Jotun, som leverer højkvalitetsmaling med lang holdbarhed, så du kan være sikker på, at resultatet altid er i top, når vi har været forbi dig.

Vores malere kører ud i Risskov, Trøjborg, Egå, Lystrup og omegn.

Malerfirma med erfaring indenfor nybyggeri i Risskov

Skal du snart flytte ind i din nybyggede bolig, så står vi klar til at rykke ud og hjælpe dig med malerarbejdet. Vi ved, at der kan være mange svære beslutninger i forbindelse med et nybyggeri, og derfor står vi også klar til at rådgive og farveplanlægge sammen med dig, så du får lige præcis det resultat, som du har ønsket.

Vores malere har mange års erfaring med diverse nybyggeriprojekter – lige fra arkitekttegnede villaer og typehuse til de helt store boligblokke, indkøbscentre og værkstedsbygninger, så du kan trygt vælge os til at hjælpe med malerarbejdet.

Malerarbejde ved renoveringsprojekt

Skal du have renoveret din bolig og mangler en maler? Vores malere er altid klar til at hjælpe dig med din renovering. Uanset om det blot drejer sig om en mindre renovering, eller om hele boligen skal have en tur.

Vi har erfaring med renoveringer indenfor hotel- og restaurationsbranchen, byfornyelsesopgaver, renovering af ældre parcelhuse, renovering af fredede bygninger og meget mere – intet renoveringsprojekt er for lille eller for stort til vores erfarne malere!

MALERFIRMAET DUEHOLM

Din maler i Risskov og omegn ved forsikringsskader

Har uheldet ramt og har din bolig fået en skade? Så rykker vi ud til alle former for forsikringsskader uanset om det er brandskader, vandskader, stormskader eller noget helt fjerde.

Det er aldrig rart, hvis ens bolig er udsat for en skade – derfor har vi altid en tæt dialog med vores kunder. Vi bestræber os på, at når vi har været ude og udbedre skaden, vil du ikke kunne se, at der tidligere har været en skade. Du kan derfor trygt kontakte os.

Malerarbejde i forbindelse med flytning

Står du i en flytning og søger efter et malerfirma, som kan klare istandsættelsen af din nuværende bolig efter flytningen, så står vores erfarne malere klar til at rykker ud til dig og dit projekt!

Vi ved, at man har mange ting i hovedet, når man står i en flytning. Vi vil derfor gerne hjælpe med at tage os af malerarbejdet. Vi klarer både din nuværende bolig, og samtidig gør vi din nye bolig indflytningsklar. Vi har altid en tæt dialog med alle vores kunder og rådgiver også gerne med farveplanlægning.

Modtag et tilbud på en maler i Risskov og omegn i dag

Du er velkommen til at ringe på 8617 7754 / mobil: +45 2540 5500 eller skrive en besked til os ved at bruge nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.