VI UDFØRER ALLE TYPER AF MALEROPGAVER

Malermester i Skanderborg

Kontakt os endelig, hvis du skal have udført malerarbejde i eller omkring Skanderborg. Vi tager glædeligt en uforpligtende samtale om dit malerprojekt.

30 ÅRS ERFARING MED MALERARBEJDE

Malerfirma – Maler Skanderborg

Skal du bruge en professionel maler i Skanderborg? Så kontakt Malerfirmaet Dueholm. Som malerfirma i Skanderborg varetager vi en bred vifte af maleropgaver og betjener både private og erhvervskunder. Vi anvender kun kvalitetsprodukter fra Jotun – det garanterer et godt resultat og en lang holdbarhed.

Erfarent malerfirma Skanderborg

Vores medarbejdere er kompetente, og de har alle stor erfaring inden for branchen. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vi fungerer gerne som hovedentreprenør på en renoveringsopgave, hvis det ønskes. Malerfirmaet Dueholm har lager og administration i Skanderborg tæt ved Østjyske Motorvej og Tebstrup Sø, og vi udfører professionelt malerarbejde som maler i Skanderborg og omegn.

Tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet Dueholm, hvis du søger en malermester i Skanderborg til at udføre din maleropgave.

Vi udfører alle typer af maleropgaver

Vi varetager alle former for maleropgaver – både maling af flyttelejligheder, forsikringsskader, renoveringsopgaver, totalentrepriser og meget mere, f.eks.:

  • Spartling
  • Vægbeklædning
  • Vådrumsmaling
  • Facademaling

Hvis din opgave ikke fremgår af ovenstående liste, så frygt ej. Som din lokale maler i Skanderborg har vi mange års erfaring i rygsækken, og derfor kan vi løse alt indenfor inden for malerbranchen, præcis som du ønsker det. 30 år betyder, at vi har stiftet bekendtskab med en meget bred vifte af opgaver, du kan derfor trygt regne med os som din maler i Skanderborg.

Miljøvenligt malerarbejde

Hos Malerfirmaet Dueholm bruger vi miljøskånsomme malerprodukter af god kvalitet, som er miljømærkede for at undgå problematiske og allergifremkaldende kemikalier. Det er både skånsomt for miljøet og godt for indeklimaet og sundheden. Vi anvender både svanemærkede malerprodukter og malerprodukter med EU-blomsten, som stiller høje krav til miljø og sundhed. Den høje kvalitet og den gode dækkeevne medvirker til, at malingforbruget nedsættes, og miljøet belastes mindre.

Altid med kunden i centrum

Hos Malerfirmaet Dueholm ønsker vi at være en malermester, som kunderne kan regne med. Vi sætter en ære i at opfylde vores kunders behov, og vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Vi opfylder derfor altid de aftaler, som vi indgår, og vi leverer altid til den aftalte tid. Vi ved, hvor forstyrrende det kan være at have en maler til at gå rundt, og vi sørger derfor altid for at tage hensyn til omgivelserne, og rydder pænt op efter os.

Få et godt tilbud på en maler i Skanderborg

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Skanderborg. Vi kan kontaktes på telefon 8617 7754 / mobil: +45 2540 5500 eller på jo@dueh.dk.Vi glæder os til at modtage din henvendelse!