MØD MALERFIRMAET DUEHOLM

Om Malerfirmaet Dueholm

Vi har 30 års erfaring i rygsækken og et hold af dygtige malere i ryggen. Det gør os til en solid samarbejdspartner, der altid har øje for detaljerne, mens vi lytter til vores kunders ønsker.

30 ÅRS ERFARING MED MALERARBEJDE

Hvem er Malerfirmaet Dueholm?

Vi er et erfarent og kompetent malerfirma med 30 års erfaring i rygsækken. Vi løser opgaver i hele Østjylland – fra Aarhus C til Skanderborg og Risskov til Højbjerg. Vi lever af at renovere gamle huse og male nye, og vi tager også gerne hovedentrepriser. Hver dag arbejder vi for at levere det bedste resultat med det flotteste finish. Vi gør alt for at imødekomme vores kunders ønsker, og vi står klar med rådgivning, hvis tvivlen skulle opstå.

Firmaet består af ejer Joachim Dueholm, firmaets førstemand, og Claus Sørensen, der har været en vigtig del af firmaet i intet mindre end 23 år. Derudover er vi et team af dygtige, faglærte malere samt et skiftende antal spirende lærlinge.

Vi arbejder både for private og for erhverv, og vi har blandt andet varetaget store opgaver for SuperBest, Fakta, Hotel Royal i Århus og Holstebro, luksuslejligheder i Søbyen i Skanderborg samt brillekæden Smarteyes, hvor vi står for alt malerarbejdet.

Vores værdier

Malerfirmaet Dueholm udfører malerarbejde i Aarhus og omegn for erhvervs- og privatkunder. Vores primære lager og værksted ligger i Risskov, hvor firmaet blev grundlagt. Vi har derfor et stort kendskab til Aarhusområdet og med professionelt malerarbejde lige fra hovedentrepriser til mindre maleropgaver. Vi har gennem vores 30 år opbygget en bred erfaring, og kan derfor både hjælpe med malerarbejde til nybyggeri og renovering, dekorationsarbejde, forsikringsskader og flyttelejligheder.

Vi løser alle maleropgaver

Malerfirmaet Dueholm varetager en lang række forskellige opgaver indenfor malerfaget – lige fra sprøjtespartling til slutmaling af alle overflader. Derudover arbejder vi med alle typer af vægbeklædning som eksempelvis filt, væv og tapet. Ydermere foretager vi også vådrumsbehandlinger, maling af facader med silikatmaling, silikonemaling og emulsionsmaling m.m .

Vi arbejder effektivt og afleverer altid et færdigt resultat til den aftalte tid, der opfylder de højeste standarder. Vores kundekreds tæller såvel erhvervskunder som private. Gennem de sidste 30 år har vi særligt arbejdet inden for følgende områder:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Forsikringsskader
  • Flyttelejligheder
  • Dekorationsarbejde
  • Rådgivning og farveplanlægning

Fremgår din opgave ikke af listen? Så frygt ej. Man kan nå meget på 30 år, og vores rygsæk med erfaring indeholder derfor en masse forskelligt. Fortæl os endelig om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Vores arbejde

Mangler du en dygtig maler i Århus eller omegn med erfarne og imødekommende medarbejdere? Et malerfirma, som anvender miljøvenlige kvalitetsprodukter og har en arbejdsfilosofi om altid at vægte vores kunders behov og tilfredshed over alt andet? Så er du kommet til det rette sted. Vores erfaring og valg af produkter af den højeste kvalitet er din garanti for et resultat af den højeste klasse, der samtidig bliver leveret til tiden.

Vi bruger miljøvenlige malerprodukter

Hos Malerfirmaet Dueholm er vi kvalitetsbevidste hele vejen, og vi anvender kun de bedste produkter. Vores miljømærkede malinger er svanemærkede, bærer EU-blomsten og indeklimamærket. Du får malerarbejde, der medvirker til et sundt indeklima, og som samtidig er skånsomt for miljøet. Vores valg af materialer bidrager til en bæredygtig løsning til gavn for både natur og mennesker. Det er malerarbejde, som vi kan stå inde for.

           

Få et tilbud fra din maler

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit kommende malerprojekt af et professionelt og erfarent malerfirma.