25 ÅRS ERFARING INDEN FOR MALERARBEJDE

Referencer

Gå på opdagelse i et udpluk af vores projekter. Vores kompetente malere kan klare lidt af hvert, så giv os endelig et kald, så vi kan tage en snak om dit malerprojekt.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Villa i Risskov

Flot, gammel villa i Risskov blev renoveret både indvendig og udvendig. Malerfirmaet Dueholm stod for alt malerarbejdet.

Jagthytte / fritidshytte

På dette projekt var Malerfirmaet Dueholm hovedentreprenør. Vi stod for, at der kom sandblæser og murer, og så malede vi efterfølgende.

Nybyggeri – Mårslet Søpark

Mårslet Søpark er et nybyggeri, der har kørt over fem etaper. Malerfirmaet Dueholm har været med på de sidste tre etaper. Boligerne består af et- og toplans rækkehuse i beton og træ, som vi har malet både indvendigt og udvendigt.

“Super dygtig maler, de er til at regne med og de lavet mere et et flot stykke arbejde , og de forlader aldrig en arbejdsplads før alt er helt igennem perfekt.”

- Christina

Nybyggeri – Søbyen i Skanderborg

Vi har stået for flere etaper af malerarbejdet i Søbyen, Skanderborg. Her har vi malet 56 lejligheder samt 9 gårdhavehuse. Malerfirmaet Dueholm var stod for første etape, og blev derefter også tildelt anden etape.

Ombygning Superbest Hellerup

Superbest i Hellerup blev totalrenoveret i fire etaper. Malerfirmaet Dueholm stod for malerarbejdet.

Smarteyes brillebutikker

Smarteyes er en ny brillekæde i Danmark. Malerfirmaet Dueholm har malet alle butikkerne efter det samme koncept.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt!

Ønsker du en solid og kompetent samarbejdspartner til dit næste malerprojekt? Så kontakt Malerfirmaet Dueholm. Vi glæder os til at høre fra dig!