VI HJÆLPER DIG I MÅL

Maling af huse

Uanset om du skal have malet dit parcelhus, rækkehus, murstensvilla eller noget helt fjerde, er Malerfirmaet Dueholm den rette samarbejdspartner for dig.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud på dit kommende malerprojekt, eller har brug for rådgivning fra et professionelt og erfarent malerfirma.

30 ÅRS ERFARING MED MALERARBEJDE

Din lokale malermester i Aarhus og omegn

Vi hos Malerfirmaet Dueholm er dedikerede til at forvandle dit hus til det hjem, du altid har drømt om.

Vi tilbyder en omfattende palette af malerydelser, der strækker sig fra grundlæggende maling og tapetsering til avancerede nybyggeri- og renoveringsprojekter samt ekspertrådgivning.

Malerfirmaet Dueholm – Aarhus og omegn
VI VARETAGER ALLE TYPER AF MALERARBEJDE

Indvendig & udvendig maling af huse

Hvad end dit nye hjem skal forvandles inden du flytter ind, det nuværende hjem skal gennem en større renovering eller det blot trænger til en opfriskning, er Malermester Dueholm den rette til jobbet. Med 30 års erfaring, er resultatet altid omhyggeligt og professionelt udført, når Malerfirmaet Dueholm står for maling af huse.

Vi har en bred erfaring inden for alle typer af malerarbejde både indvendigt og udvendigt, uanset om du skal have malet vægge, fodlister, dørkarme, vindueskarme eller noget helt femte.

Hvis du ønsker yderligere design, tilbyder vi også tapetsering, der kan tilføje en unik udtryk til ethvert rum. Vores fokus er altid på at opnå et resultat, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også holdbart og af høj kvalitet.

Forsikringsskader

Har din bolig været udsat for en skade, som I skal have udbedret? Så hjælper vi jer med at malerbehandle overfladerne efter reparationen, så jeres overflader er så gode som nye. Med vores 30 års erfaring er vi specialister i at løse selv de mest udfordrende problemer. Dette indbefatter også spærring af gamle nikotinrester, isolering og genoprettelse af væggenes oprindelige farve.

Vi malerbehandler efter alle former for skader, så uanset om du har har brug for en maler efter en brandskade, vandskade, stormskade eller et helt fjerde skade, så står vi klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde. Tøv ikke med at give os et kald eller send os en besked, så er vi klar til at hjælpe dig.

MALERFIRMAET DUEHOLM

Renovering eller istandsættelse

Står du overfor et større renoveringsprojekt? Så er Malerfirmaet Dueholm den rette samarbejdspartner. Vi er eksperter i at forberede overfladerne korrekt ved professionel spartling og påføring af filt eller væv. Dette sikrer en fejlfri base for maling og tapetsering og garanterer et resultat, der ikke kun ser godt ud, men også holder i årevis.

Hvis væggene trænger til en oppudsning efter flere år med røg, kan vi også stå for at fjerne gamle nikotinrester, isolering af væggene og genoprettelse af den oprindelige farve med omhu og ekspertise.

Dekorationsarbejde

Nogle gange er det de lækre detaljer, der lige giver det ekstra til en renovering eller istandsættelse af en bolig, og som får kvaliteten bragt et niveau op. Om der er tale om modige farvevalg, en flot stuk eller en gennemtænkt tapetseret væg, så hjælper vi dig med at gøre din bolig til noget unikt.

Vi udfører alle former for dekorationsarbejde, f.eks. tapetsering, fotostater, stuk, forgyldning, marmorering, ådring m.m. Og vi hjælper dig også med rådgivning til de bedste løsninger for dekorationsarbejdet. Vi sørger for, at din bolig kommer til at shine med flot og professionelt dekorationsarbejde efter dine ønsker.

Så har du brug for en samarbejdspartner til istandsættelsen af din bolig? En partner, der har fuldstændig styr på dekorationsarbejdet? Så tag fat i os fra Malerfirmaet Dueholm. Med 30 års erfaring har vi rygsækken fyldt med gode råd og kreative løsninger.

Malerfirmaet Dueholm – Aarhus og omegn
Malerfirmaet Dueholm – Aarhus og omegn

Rådgivning og farveplanlægning

Har du drømme for, hvordan din bolig skal se ud, men mangler noget rådgivning, der gør dig sikker i at tage de rigtige valg? Så kan vi hjælpe dig. For hos Malerfirmaet Dueholm har vi, med vores mangeårige erfaring og professionelle tilgang til malerarbejde, de bedste forudsætninger for at råde og vejlede dig bedst muligt,

Før dit malerprojekt starter kommer vi gerne ud og hjælper med gode råd angående behandlingstyper, materiale- og farvevalg. Så tøv ikke med at kontakt os, hvis du mangler sparring på dine overvejelser, inden du er tryg ved, at vi svinger med malerpenslen.