VI MALER I HELE AARHUS

Malermester i Aarhus

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud på dit kommende malerprojekt, eller har brug for rådgivning fra et professionelt og erfarent malerfirma.

30 ÅRS ERFARING MED MALERARBEJDE

Maler i Aarhus

Mangler du en dygtig maler fra et malerfirma i Aarhus til dit næste malerprojekt? Vi tilbyder professionelt malerarbejde i Aarhus med miljøvenlig kvalitetsmaling udført af erfarne og faglærte malere. Vi har 30 års erfaring som maler i Aarhus, og udfører både malerarbejde for private og erhverv. Vi kører også som maler i Egå, Lystrup og Viby. Giv os et kald, hvis du har brug for et erfarent malerfirma i Aarhus omegn.

Maler i Aarhus i 30 år

Malerfirmaet Dueholm udfører malerarbejde i Aarhus og omegn for erhvervs- og privatkunder. Malerfirmaet Dueholm er grundlagt i Aarhus, og vi har derfor et stort kendskab til hele området. Vi hjælper med professionelt malerarbejde lige fra hovedentrepriser til mindre maleropgaver. Vi har gennem vores 30 år opbygget en bred erfaring, og kan derfor både hjælpe med malerarbejde til nybyggeri og renovering, dekorationsarbejde, forsikringsskader og flyttelejligheder.

Vores produkter

Malerfirma i Aarhus med mange kompetencer

Hos Malerfirmaet Dueholm kan vi hjælpe med mange forskellige maleropgaver. Vores dygtige malere i Aarhus har alle et højt fagligt niveau, og de har stor ekspertise inden for bl.a.:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Forsikringsskader
  • Flyttelejligheder
  • Dekorationsarbejde
  • Rådgivning og farveplanlægning

Har du en opgave som ikke fremgår af listen? Så tøv ikke med kontakte din lokale malermester i Aarhus. Vi tager gerne en dialog om din opgave og finder den bedste løsning.

Vi er dit malerfirma i hele Århus C

Står du og skal bruge en dygtig og faglært maler i Århusområdet fra et erfarent malerfirma? Malerfirmaet Dueholm svinger ruller og pensler i Østjylland. Vi kører ud i hele det aarhusianske samt de nærliggende lokalområder. Vi har over 30 års brancheerfaring som malerfirma fra Aarhusegnen, og vi udfører alle typer malerarbejde – både for private og erhverv.

Alle former for maleropgaver løses

Vi står klar til at udføre alle typer maleropgaver for private, butikker, boligforeninger og hovedentreprenører. Vi har stor ekspertise inden for blandt andet spartling, vægbeklædning, tapetsering og maling af lofter, vægge og træværk. Med 30 års erfaring er vi en kompetent, solid og erfaren samarbejdspartner.

Kontakt os helt uforpligtende, hvis du ønsker info om vores priser og har brug for en erfaren maler i Århus N, Århus C eller omegn.

Bestil en malermester i Århus her!

Ønsker du at bestille en fagmand til dit malerprojekt, er du meget velkommen til at kontakte Malerfirmaet Dueholm. Vi kører som maler i hele Århusområdet. Vi kan kontaktes på telefon 8617 7754, mobil: +45 2540 5500 eller på jo@dueh.dk.